Johan

Johan is de kroon op zijn werk, zoon nummer elf. Vader Rinus Dros is bezeten van voetbal en nu heeft hij het voor elkaar: zijn eigen elftal.

Meer informatie

Overspel

De ambitieuze fotografe Iris Hoegaarde is getrouwd met officier van justitie Pepijn van Erkel. Samen hebben ze een zoon. Via haar werk komt Iris in contact met advocaat Willem Steenhouwer. Het duurt niet lang voordat de twee een affaire beginnen.

Meer informatie

Ni Hao Holland

Cherry droomt ervan haar thuisstad Peking in te ruilen voor Giethoorn, waar ze al veel over heeft gehoord en gelezen. De dag nadert dat ze met haar vriendin het avontuur tegemoet zal vliegen.

Meer informatie

Anton Corbijn: Inside Out

We trokken ruim drie jaar op met Nederlands succesvolste fotograaf, Anton Corbijn. Een enerverende klus, kriskras de wereld over, op bezoek bij sterren als U2, Metallica en George Clooney.

Meer informatie

Dutch CORE: rechtenmanagement en exploitatie

Dutch CORE is dé organisatie voor de NPO en de omroepen op het gebied van rechtenmanagement en exploitatie. Dutch CORE zorgt ervoor dat de rechteninformatie van de programma's worden vastgelegd en beheerd ten behoeve van uitzending, distributie en exploitatie. Daarnaast is Dutch CORE agent bij het verlenen van licenties van (drama) series en documentaires aan commerciële partijen die in Nederland actief zijn met video-on-demanddiensten (SVOD) en richt Dutch CORE zich sinds juni 2019 ook op de internationale verkoop van programma's.

Meer over ons

Ontdek het aanbod uit onze catalogus

Dutch Core is een initiatief van: